Vesterbro Lægehus

+45 3325 3328 Vesterbro Lægehus, Amerikavej 15 C, 1756 København V

Menu

Rejsevaccination

Rejsevaccination foregår altid via en konsultation hos en af vores sygeplejersker.  Vær opmærksom på at konsultationen er et privat mellemværende og ikke betales af sygesikringen. Priser forefindes under Praktisk info – prisliste.

Bestil tid i god tid, da flere vacciner skal gentages inden afrejse for at man er fuldt dækket. Medbring bevis på tidligere givne vacciner men vær opmærksom på at du også selv kan indberette tidligere givne rejsevacciner via:

https://fmk-online.dk/fmk/

Her skal du bruge nem-id.

Du registrerer en tidligere vaccination  ved at klikke på knappen ‘Registrer tidligere vaccination’. Ved klik på denne, åbner et nyt vindue, hvor der skal indtastes oplysninger, om den vaccine du har fået:

  • Vælg det land, hvori du har fået vaccinationen
  • Indtast oplysninger om, hvor vaccinationen er givet. Det kan f.eks. være navn på hospital eller læge
  • Vaccinationsdato skal udfyldes. Indtast en dato, eller vælg en dato i kalenderen
  • Skriv navnet på den vaccine, det lægemiddel eller den sygdom, som du blev vaccineret imod i søgefeltet og vælg vaccinen
  • Batch nummer kan udfyldes, hvis du har oplysninger om dette. Batch nummer er en kombination af tal og bogstaver, som eventuelt fremgår af dit vaccinationskort

 

Det vil fremgå af vaccinationskortet, at vaccinen er registreret af dig selv. Lægen har mulighed for at godkende, at det er den korrekte vaccine som borgeren har registreret på DDV.