Vesterbro Lægehus

+45 3325 3328 Vesterbro Lægehus, Amerikavej 15 C, 1756 København V

Menu

Praktisk info

Ved akut og uopsætteligt behov for lægehjælp i dagtiden, uden for anførte telefontider henviser vi til akutnummer: 70 20 23 63. Her træffer du enten en af lægehusets læger eller en af vores lægekolleger på Vesterbro.

Ved akut behov for lægehjælp mellem kl. 16-08, i weekenden og på helligdage, ring på akuttelefonen 1813

Selvtest for kønssygdomme: Dette Gælder KUN patienter tilknyttet Vesterbro Lægehus:
Ønsker du at blive tjekket for klamydia og gonoré, behøver du ikke at bestille tid. Du kan blot møde op i  klinikkens åbningstid. Tests for klamydia er selvtest og findes på vores patienttoilet,  her findes også en instruktion.  Der er typisk svar inden for en uge.  Svaret sendes på mail hvis du er oprettet som bruger, ellers må du ringe.
Husk at der skal være gået 14 dage fra du har været udsat for smitte, til du kan få lavet testen.
Husk at du som mand ikke må have ladet vandet de sidste to timer før du kommer herop.
Har du smerter eller lign., skal du fortsat bestille tid.

Ønsker du at få taget en HIV-test, skal du komme om morgenen i åben lab ml. kl. 8.00 og 8.30.

 

SMS reminder for reserveret tid
Vi afsender SMS remindere for booket tid. Vi vil bede dig opdatere dit mobil nummer under egne data på vores hjemmeside. Vi vil også bede dig sætte dit mobil nummer på eventuelle børn. Alle nyoprettede tider hvor der er angivet mobil nummer i stamdata vil dagen før omkring kl. 20:00 modtage påmindelse pr SMS.

NB – vi har hver dag mange udeblivelser. Husk at afbestille tider du ikke ønsker alligevel, tak. Tiden kan så bruges af en anden patient. Alle tider kan afbestilles over nettet. Oplever du problemer med dette, så kontakt venligst klinikken telefonisk.

E-mailkonsultation
E-mail er velegnet til korte, præcise spørgsmål, samt til prøvesvar.

E-mail henvendelser kan IKKE benyttes ved sygdom eller spørgsmål der kræver hurtig tilbagemelding. Der kan gå op til 5 hverdage før du får svar.

Du kan ønske e-mail svar på prøver, der er taget i konsultation, ved at skrive en mail og bede om svar på e-mail. Modtager du ikke svar inden for 5 hverdage, bedes du ringe til lægehuset på telefon 33 25 33 28. Det er i nogle tilfælde muligt allerede i konsultationen at aftale prøvesvar med lægen pr. e-mail. NB. Blodprøvesvar gives udelukkende efter ordinerende læge. Det vil ofte være nødvendigt med en ny konsultation til svar på blodprøver.

Vær opmærksom på, at hvis lægerne i en periode ikke er i lægehuset, fjernes de fra e-mailkonsultationerne, således vi kan opretholde 5 hverdages svartid.

Mail vedrørende egne børn
Dine børn skal oprettes som e-mail brugere i eget CPR. Du kan anvende din egen e-mail adresse og log in på egne børn når du opretter dem. Log in kan ændres i din personlige opsætning.

Denne procedure er vigtig i henhold til juridiske krav samt lige så vigtig i forhold til vores journal overblik.

Mails der ikke er oprettet i det CPR henvendelsen drejer sig om vil blive afvist med en standard tekst.

Blodprøvetagning
Åben konsultation for blodprøvetagning efter forudgående aftale.

Vi har nu åben konsultation for blodprøvetagning alle dage fra kl. 8:00-8:30.

Denne konsultationsform er udelukkende til blodprøvetagning og KUN hvis der på forhånd er lavet en aftale med læge eller sygeplejerske om dette.