Vesterbro Lægehus

+45 3325 3328 Vesterbro Lægehus, Amerikavej 15 C, 1756 København V

Menu

Aktuelt

Sammedøgnstider

I forsøg på at øge vores tilgængelighed, har vi indført et nyt element i vores tidsbestilling. Du har nu mulighed for at booke tider til efterfølgende dag, via E-portalen her på siden. Hver dag kl. 16, friviger vi tider til efterfølgende dag hos en af vores uddannelseslæger. Du bestiller tiden på vores hjemmeside, ved at vælge konsultationstypen “konsultation hos lægen” og vælge “samme døgns tider” under læge.
Disse tider må dog ikke dreje sig om forebyggende undersøgelser som blodtryks- sukkersyge- stofskifteundersøgelse, svangre- eller børneundersøgelser, samtaler, opsætning af spiraler eller attestarbejde (fraset Kørekortsattest, lægeerklæring til arbejdsgiver og LÆ281 – attest til sygedagpengeopfølgning). Du bedes anføre hvad konsultationen drejer sig om, og ovenstående konsultationstyper til blive afvist, da de hører til på almindelige tidsbestillingstider.
Akutte problemstillinger kan stadig visiteres ved telefonisk henvendelse i lægevisitationstiden 8-9 (onsdag 11.00-12.00)

Anette Skov får nye opgaver

I 2015 har vi blokeret en ugentlig dag i Anettes kalender, hvor hun skal arbejde med huset og gøre det til et endnu bedre sted for både patienter og personalet.
Det betyder også, at Anette vil have færre tider og derfor have længere ventetid end vanligt, hvilket vi beklager.

Hepatitis B-vaccination til mandlige homoseksuelle.

Region H tilbyder forebyggende vaccination mod smitsom leveretændelse(hepatitis B) til mandlige homoseksuelle borgere. Bestil en tid i klinikken hvis du ønsker at modtage vaccinen